четвер, 28 липня 2022 11:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Ранковий обстріл Київщини: назвали, скільки ракет запустили по регіону

Ранковий обстріл Київщини: назвали, скільки ракет запустили по регіону
Російські загарбники вранці 28 липня атакували Київщину. Фото: t.me/andrii_nebytov

Російські загарбники вранці 28 липня атакували Київщину.

Ворог випустив по області п'ять ракет. Основний удар припав по Вишгородському району. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба в ефірі телемарафону, передає "РБК-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москва залишається болотом. Подоляк відреагував на ранковий терор РФ

Він зазначив, що в області працювала система протиповітряної оборони. Однак кілька ракет потрапили в об'єкти інфраструктури.

Також Кулеба додав, що поки немає інформації про жертви і поранених.

Упродовж години вранці 28 липня росіяни запустили з Білорусі понад 20 ракет в напрямку України. Дев'ять з них вдарили по території Гончарівської громади Чернігівської області. Впали в лісовий масив, за даними ОК "Північ".

Частина ракет дісталася Київської області. Прилетіло в об'єкт інфраструктури однієї з громад Вишгородського району. Інформація щодо постраждалих уточнюється, за Кулеби.

Також, за неофіційною інформацією, вибухи лунали в Києві. Очевидці нарахували щонайменше два розриви. Частину ракет нібито вдалося збити протиповітряній обороні.

Зараз ви читаєте новину «Ранковий обстріл Київщини: назвали, скільки ракет запустили по регіону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі