понеділок, 07 жовтня 2013 12:30

Проїзд у метро буде коштувати 5 гривень - ЗМІ

Проїзд у метро буде коштувати 5 гривень - ЗМІ
Фото: sxc.hu

З 1 січня в Києві з'явиться єдиний квиток, який діятиме 75 хвилин. Як писали "Вести", його ціна буде 5 гривень. Цей квиток розрахований на 1 поїздку в метро і необмежену кількість поїздок в наземному транспорті, але тільки протягом 75 хвилин. Про це розповів начальник главку цінової політики КМДА Василь Яструбинський.

Також у мерії обговорюють поява єдиного квитка на окремі види транспорту - метро, тролейбус, автобус, трамвай. Для студентів теж з'явиться окремий проїзний із знижками. Про це йшлося на ранковому засіданні розширеної колегії в КМДА.

Раніше повідомлялося, що в Києві запроваджують єдиний електронний квиток. Також будуть електронні пластикові квитки за кількістю поїздок ( розраховані на 10, 20 , 30 , ... 100 поїздок), іменні проїзні на місяць, три місяці і рік. На цих проїзних буде ваша фотографія, рахунок на них можна буде поповнювати як на мобільному телефоні.

Зараз ви читаєте новину «Проїзд у метро буде коштувати 5 гривень - ЗМІ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі