четвер, 12 квітня 2012 14:48

"Попов міг би якось "по-регіоналівськи" вирішити проблему з Андріївським" - Бригинець

"Попов міг би якось "по-регіоналівськи" вирішити проблему з Андріївським" - Бригинець
Фото з сайту unn.com.ua

Голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов міг би поговорити зі своїми однопартійцями вищої інстанції, аби вирішити питання з реставрацією Андріївського узвозу і взагалі мати вплив на забудову міста.

Так вважає голова комісії Київради з питань культури та туризму Олександр Бригинець.

"Реконструкція комунальних мереж, яка сьогодні відбувається на Андріївському узвозі – стала своєрідним відкриттям "ящика пандори", – говорить він. – Усі, хто купили там землю й хотіли щось будувати, раніше не могли почати будівельні роботи, тому що в цих будинках не було б ніяких комунікацій. Завдяки тому, що хороша й розумна київська влада вирішила все-таки поміняти комунальні мережі, забудовники тут же почали будувати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бригинець: намагалися захистити Андріївський узвіз кількома способами

Бригинець також процитував Попова, який сказав, що, на жаль, нинішня державна влада зробила все можливе для того, щоб київська влада не мала жодних повноважень припинити те чи інше будівництво й затвердити той чи інший проект.

"Новий містобудівний закон був підписаний нинішній президентом, затверджений діючою Верховною Радою і ним керується Кабмін. Усі ці люди належать до однієї політичної сили. Саме до тієї, членом якої також є наш голова КМДА. Я думаю, що він міг би якось по своєму, "по-регіоналівськи" поговорити з іншими видатними "регіоналами". Аби зробити все можливе, щоб до цього закону були внесені відповідні зміни й місцева влада могла впливати на те, що відбувається в місті", – зазначив Бригинець.

Зараз ви читаєте новину «"Попов міг би якось "по-регіоналівськи" вирішити проблему з Андріївським" - Бригинець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі