четвер, 29 квітня 2021 13:37

Поліція встановила хуліганів, які перетворили вагон метро на курилку

Поліція встановила хуліганів, які перетворили вагон метро на курилку
Порушники в метро понесуть адміністративну відповідальність. Фото: пресслужба МВС

Поліцейські столичної підземки встановили й затримали осіб, які курили в метро. Ними виявилися місцеві 21-річна жінка й 24-річний чоловік.

Про це повідомила пресслужба МВС.

"Ми опрацювали записи з камер відеоспостереження та встановили маршрут руху ймовірних порушників правопорядку. Після зібраної інформації за прикметами встановили їхній осідок. Свій вчинок вони пояснили, що курили цигарки й знімали відео задля розваги, щоб потім його викласти в соцмережі", - розповів начальник управління поліції в метрополітені Михайло Ніконов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ виходить із суворого карантину

Фігурантів притягнули до адміністративної відповідальності за порушення правил карантину й дрібне хуліганство.

"Їм загрожує штраф від 10 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Крім того, правоохоронці провели з ними профілактичну бесіду, щоб надалі вони не вчиняли таких дій", - додали в поліції.

Ідеться про інцидент, який стався у вагоні метро київської підземки. Під час поїздки двоє пасажирів почали курити цигарки й знімати це на відео. Воно з'явилося в мережі. У коментарях розгнівані українці відреагували на інцидент. Мовляв, коли одні не можуть дістатися роботи через відсутність спецперепусток, інші влаштовують таке.

Зараз ви читаєте новину «Поліція встановила хуліганів, які перетворили вагон метро на курилку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі