пʼятниця, 02 квітня 2021 14:06

Показали спецперепустку на транспорт Києва

Показали спецперепустку на транспорт Києва
Такий вигляд має спецперепустка для проїзду у громадському транспорті столиці. Фото: КМДА

Спецперепусток, які видають працівникам критичної інфраструктури для проїзду в транспорті Києва, буде приблизно 400 тис.

Про це повідомив мер міста Віталій Кличко.

"Скористатися громадським транспортом із 5 квітня можна буде винятково за наявності спецперепустки. Спецперепустка – це не проїзний квиток. За проїзд сплачувати потрібно. При цьому необхідно мати з собою перепустку й посвідку особи", – наголосив Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знижки та безплатне паркування: Київ готує допомогу бізнесу

Він додав, що метро й наземний транспорт працюватимуть за звичайним графіком. Зменшувати кількість рухомого складу та його маршрути не будуть.

"На маршрутах столиці курсують 1130 одиниць наземного громадського транспорту. Вони працюють із наповненням 50 відсотків залежно від технічної характеристики транспортного засобу. Метрополітен у період обмежень теж працюватиме за звичайним графіком. Станції відчинятимуть і зачинятимуть у той самий час, як і завжди", - додав міський голова.

5 квітня у Києві посилюють карантинні обмеження. Нові заборони діятимуть щонайменше до 16 квітня. Про запровадження тотального локдауну повідомив мер міста Віталій Кличко 31 березня. У громадський транспорт допускатимуть за спецперепустками. Їх видають медикам, рятувальникам, працівникам соціальної галузі, транспорту, торгівлі, комунальникам в військовим.

Зараз ви читаєте новину «Показали спецперепустку на транспорт Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі