середа, 29 серпня 2007 07:07

Пограбували "ПриватБанк" на Троєщині

Учора о 10.45 двоє невідомих у сонцезахисних окулярах увійшли до відділення "ПриватБанку" на пр-ті Маяковського, 73 (Троєщина).

Вони погрожували касирові предметом, схожим на ізраїльський автомат "Узі". Один наказав лягти на підлогу, другий забрав гроші з каси (30 тис. грн і $6 тис.). Коли злочинці вийшли з приміщення, касирка натиснула "тривожну кнопку" й викликала міліцію.

Відділення "ПриватБанку" розташоване на другому поверсі окремої споруди. На першому — аптека, відділення Ощадбанку та пошта. Місце тут людне — поряд великий базар. Зранку кияни приходять сюди скуплятися.

Працівники "ПриватБанку" виглядали вчора вкрай знервованими. Вони відмовлялися говорити про пограбування. Відділення вчора не працювало: вхід до нього охороняла міліція.

Під обід правоохоронці затримали на базарі двох молодиків, які були схожі за описом на грабіжників. Їх повезли до райвідділу. Учора вулиці патрулювали міліціонери в бронежилетах. Вони зупиняли переважно легковики "жигулі". Кажуть, злочинці втекли з-під банку на червоній машині такої марки.

Останнім часом у Києві в Дарницькому районі чотири рази грабували банківські відділення (Ощадбанку, банку "Таврика" й двічі — "ПриватБанку"). Півтора тижні тому невідомі забрали гроші з обмінника в супермаркеті "Фуршет" на вул. Інженерній (Голосіївський р-н). На Троєщині раніше банків не грабували.

Київська міліція обіцяє виплатити 100 тис. грн за інформацію, яка допоможе затримати злодіїв.

Зараз ви читаєте новину «Пограбували "ПриватБанк" на Троєщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі