середа, 12 лютого 2020 23:34

Під час гонитви за озброєним втікачем спецназ стріляв по колесах авто

Під час гонитви за озброєним втікачем спецназ стріляв по колесах авто
В Києві відбулася погоня. Фото: Національна поліція

У Києві під час погоні і стрільби по колесам був затриманий іноземець, який намагався сховатися від правоохоронців.

"У столиці спецназівці стріляли по колесах, щоб зупинити озброєного водія-втікача", - йдеться в повідомленні Поліції Києва в Facebook.

Під час відпрацювання території Дніпровського району працівники полку поліції особливого призначення №1 зупинили автомобіль на Броварському проспекті для перевірки документів та огляду транспортного засобу.

"Наблизившись до машини, правоохоронець помітив у салоні предмет, схожий на пістолет. Під час спілкування з працівниками поліції водій помітно нервував і, ігноруючи їхні запитання, натиснув на педаль газу і почав тікати", - сказано в повідомленні.

Один зі спецназівців застрибнув у машину правопорушника і намагався його зупинити. Наряд поліції організував переслідування. На попередження правоохоронців про застосування табельної вогнепальної зброї для зупинки машини водій не відреагував. "В результаті спецназівці зробили кілька пострілів по колесах автомобіля. Зловмисника зупинили на мосту Метро. Ним виявився громадянин іншої держави, 1981 року народження", - відзначили в поліції.

"В результаті застосування зброї ніхто не постраждав", - підкреслили в прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний хлопець влаштував погоню на машині начальника

Нагадаємо, 7 лютого в Мукачеві сталася стрілянина. Поранення отримали 24-річний та 40-річний чоловіки. Їх пов'язують з екснардепом Михайлом Ланьо.

Зараз ви читаєте новину «Під час гонитви за озброєним втікачем спецназ стріляв по колесах авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі