вівторок, 14 жовтня 2008 18:22

Павлівка вдесяте провела день відкритих дверей

Психіатрична лікарня ім. Павлова, що на вул. Фрунзе, 103а, Куренівка, провела минулого тижня день відкритих дверей.

У п"ятницю лікарню відвідали 250 людей. Серед них були здебільшого родичі пацієнтів. Але приходили також люди із громадських організацій столиці. Їм проводили екскурсії.

— Заклад був відкритий для всіх із нагоди Всесвітнього дня психічного здоров"я, — пояснює "ГПУ" головлікар В"ячеслав Мішиєв, 50 років. — День відкритих дверей проводиться щороку, вже десятий рік поспіль. У цей день ми відповідаємо на всі запитання, показуємо лікарню, умови проживання та догляд за пацієнтами. Це демонстрація доброї волі, відкритості, демократичності й доступності для громадськості.

Присутні ходили по корпусах лікарні, спілкувалися з пацієнтами. Заклад був відкритий із 10.00 до 16.00.

— Ми не розраховували, що буде стільки відвідувачів, — додає В"ячеслав Мішиєв. — Гості ходили лікарнею маленькими групами. Протягом того дня жодних інцидентів не було. Пацієнти поводилися спокійно, все пройшло благополучно. Ми показали всі відділення лікарні.

У листопаді вводиться в експлуатацію корпус N3. Мішиєв каже, його ремонтували упродовж 20 років. Там розташують палати для хворих. Меблі — ліжка й тумбочки — вже купили.

Зараз ви читаєте новину «Павлівка вдесяте провела день відкритих дверей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі