понеділок, 13 жовтня 2008 19:14

Опалювальний сезон може запізнитися

Опалювальний сезон можуть розпочати пізніше звичного терміну, 15 жовтня. Про це повідомляє прес-служба "Київенерго".

— Тепло увімкнуть, коли протягом трьох днів підряд середньодобова температура буде нижчою, ніж плюс вісім градусів. А поки цього немає, то й опалювальний сезон може розпочатися із запізненням, — розповідає Олексій Дьомін, керівник прес-служби "Київенерго". Запевняє: усі тепломережі столиці готові до початку опалювального сезону. А в міських лікарнях, дитсадках і школах його вже розпочали. Житло та адмінбудівлі не опалюють.

Початок опалювального сезону за умов теплої погоди є лише "марною тратою енергоресурсів", вважають у мерії. У прес-службі міськадміністрації "ГПУ" сказали, що чекатимуть сигналу від Гідрометцентру, коли слід пускати гарячу воду в батареї.

Керівник Гідрометцентру Микола Кульбіда каже: метеорологи не рекомендуватимуть розпочинати опалення як мінімум упродовж десяти днів. Бо заморозків у столиці протягом цього часу не очікують. Найближчого тижня температура повітря не опускатиметься нижче +13...+18°С.

Раніше міський голова Леонід Черновецький підписав розпорядження, що опалювальний сезон розпочнуть із 1 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Опалювальний сезон може запізнитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі