пʼятниця, 12 лютого 2021 12:01

Напхав валізи сирим м'ясом: в аеропорту перехопили незвичну контрабанду
8

В аеропорту "Бориспіль" столичні митники зупинили пасажира зі 150 кг сирого м'яса, 22 кг твердого сиру та 20 л м'якого в 4 пластикових контейнерах.

Незвичний для авіасполучення багаж намагалися провезти в Україну з Лондона, порушуючи митні правила, повідомила Київська митниця Держмитслужби.

Фото: Київська митниця Держмитслужби

"Порушником виявився 36-річний громадянин Ізраїлю. У 8 дорожніх сумках він віз в Україну 96 пакувань сиру Edam, 36 пакувань сиру Emmental, сир Flomage Blanc та майже 150 кілограмів сирого м'яса в нефабричних упакуваннях", - йдеться в повідомленні.

Для проходження митного контролю громадянин обрав зелений коридор. Так підтвердив, що не має товарів, обов'язкових для письмового декларування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянин відправив посилкою частину винищувача

"З огляду на таку кількість багажу, інспектори митниці уточнили в пасажира, чи певен він, що не має товарів чи подарунків, обов'язкових для письмового декларування. Пасажир підтвердив, що не має", - додали митники.

Після сканування багажу митники виявили таку кількість харчів, яка заборонена до ввезення на територію України. На чоловіка склали протокол. Усі продукти вилучили, окрім однієї упаковки сиру Edam та Emmental.

В аеропорту "Бориспіль" митники зупинили 27-річного рівнянина з багажем бурштину гігантських розмірів. Чоловік прямував на авіарейс Київ-Шарджа.

Зараз ви читаєте новину «Напхав валізи сирим м'ясом: в аеропорту перехопили незвичну контрабанду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі