вівторок, 16 жовтня 2007 07:11

На Солом"янці затримали ґвалтівника

Працівники Солом"янського райуправління міліції затримали 30-річного чоловіка. Його звинувачують у кількох зґвалтуваннях.

Минулого тижня міліціонери отримали кілька заяв про зґвалтування. Потерпілі — молоді красиві дівчата, одна з них — неповнолітня. За їхніми словами склали фоторобот. Завдяки цьому й затримали підозрюваного.

— Уночі до дівчат підходив приємний молодий чоловік, — розповідає Наталя Сторожик, працівниця ЦГЗ управління МВС Києва. — Галантно знайомився. Справляв враження приємного співрозмовника, зацікавлював дівчат, проводив додому. У безлюдному місці несподівано хапав жінку за шию, бив у обличчя, погрожував. Зміни в поведінці пристойного кавалера були настільки разючими, що нападник повністю підкоряв собі жертву. Далі злочинець змушував жертв задовольняти свої сексуальні потреби.

Проти зловмисника порушено кримінальну справу за насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом. Йому загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі. Як виявилося, торік підозрюваний киянин уже був засуджений — теж за зґвалтування. Але вирок суду був надто м"яким — його покарали умовно.

1 жовтня іншого, 24-річного сексуального маніяка, затримали оперативники Дарницького райуправління.

Зараз ви читаєте новину «На Солом"янці затримали ґвалтівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі