середа, 29 серпня 2007 07:05

На проспекті Перемоги вибухнула заправка

МИНУЛОГО ТИЖНЯ через автокатастрофу вибухнула та згоріла АЗС "Лукойл" неподалік Пушкінського парку.

— 24 серпня, в п"ятницю, о 3.45 в міліцію надійшло повідомлення про ДТП на автозаправці. Автомобіль їхав проспектом, ударився об бордюр і в"їхав на двох колесах у бензинову колонку. Водій не справився з керуванням. У нього, мабуть, були проблеми з колесом, бо спершу свідки чули хлопок, потім машина змінила траєкторію руху, — розповідає "ГПУ" начальник прес-центру київської міліції Володимир Поліщук.

За словами очевидців, лімузин "мерседес" S-класу протаранив одну з колонок, і вона відразу ж загорілася. Вогонь швидко розповсюдився на всі агрегати АЗС. У машині загорівся бензобак. Через деякий час заправка вибухнула, полум"я охопило адмінбудівлю. Касир і оператор устигли втекти зі станції.

У міліції кажуть, що авто належить директорові однієї з міських будівельних компаній. Його імені та прізвища не розголошують. Винуватець ДТП — 39-річний водій керівника. Він керував авто за довіреністю. В лімузині їхала також 31-річна жінка. Чоловік устиг витягти її з салону до того, як машина загорілася. Потерпілу доправили до шокової реанімації опікового центру Другої міської лікарні. Лікарі кажуть, її стан стабільний.

У компанії "Лукойл-Україна" не коментують аварії. На проспекті слідів ДТП не видно — все обтягнуто зеленим полотном. Один із працівників АЗС повідомив, що заправка не підлягає ремонту, незабаром її знесуть.

В Україні лімузин такого класу коштує 270 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «На проспекті Перемоги вибухнула заправка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі