вівторок, 22 травня 2012 12:13

Музей історії Києва вже закупив меблів на 2 мільйони гривень

Музей історії Києва вже закупив меблів на 2 мільйони гривень
Початок будівництва музею. Фото: kpravda.com

Головне управління культури Київської адміністрації 21 травня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Компанія "Ай Ес Груп" на придбання меблів для Музею історії Києва на суму 2,03 мільйона гривень.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Віснику державних закупівель".

Гардеробне обладнання, 35 конторських столів, один стіл для ресепшену і 21 шафа для одягу та паперів коштує 121 тисячу гривень. За 1,91 мільйона гривень придбано 208 одиниць експозиційного обладнання – вітрини-шафи, вітрини-столики подіуми, шафи для зберігання експонатів. Вартість окремих предметів на сайті "Вісника держзакупівель" не оприлюднено всупереч вимогам Міністерства економічного розвитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У музеї шістдесятників є бюст Чорновола і Костенко

Як відомо, раніше мерія виділила 32,71 мільйона гривень на завершення будівництва об'єкта по вул. Богдана Хмельницького, 7 під Музей історії Києва. Кияни довгий час протестували проти будівництва на Хмельницького, де висотка виросла просто перед вікнами їхніх будинків і над вестибюлем метро.

Голова КМДА Олександр Попов багато разів обіцяв скасувати скандальну забудову, однак слова не дотримав. Згодом він назвав скандальну забудову "подарунком" місту і мешканцям і повідомив, що там розташується Музей історії Києва.

Зараз ви читаєте новину «Музей історії Києва вже закупив меблів на 2 мільйони гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі