четвер, 03 квітня 2008 07:04

Мер зупинив другу скандальну забудову

Учора після обіду політичні прихильники Блоку Леоніда Черновецького збирались на розі  алеї Пейзажної та пров. Десятинного в центрі міста.

Вони очікували на прибуття міського голови. У вівторок до місцевих громадських активістів зателефонували представники Казбека Бектурсунова, 40 років, радника Черновецького. Вони повідомили, що мер прибуде в середу на Пейзажну. І що під час візиту він має намір оголосити рішення про заборону зведення житлового дому на конфліктному майданчику.

Громадські активісти й мешканці пров. Десятинного протестують проти забудови на вул. Пейзажній кілька років. 10-поверхівку мали звести на замовлення Міністерства закордонних справ. 2004-го МЗС отримало дозвіл на будівництво.

Це вже друге скандальне будівництво, яке міський голова заборонив протягом тижня. 31 березня Леонід Черновецький відвідав забудову на вул Шовковичній, 39/1, що біля Жовтневої лікарні. Він повідомив, що підписав розпорядження щодо припинення будівельних робіт на Шовковичній.

Деталі перебування мера на вул. Пейзажну "ГПУ" опише у завтрашньому номері.

Зараз ви читаєте новину «Мер зупинив другу скандальну забудову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі