пʼятниця, 20 січня 2006 18:45

Квартирний злодій перевдягався бізнесменом

Квартирного злодія, який одягався як успішний підприємець — у дорогу дублянку, модний костюм із краваткою — затримали у Шевченківському районі.

32-річний Олександр після вдалих крадіжок купував собі респектабельний дорогий одяг, аби виглядати відповідно до "легенди" про багатія.

Часто замовляв таксі, водіям платив дуже добре, розповідав їм про свій "бізнес". Працівники карного розшуку Шевченківського райвідділу шукали цього "ділка" півтора роки.

Затриманий — киянин. Раніше був тричі засуджений. І щоразу — за квартирні крадіжки. У червні 2003 року вийшов із тюрми й одразу ж узявся за старе.

Таксистам платив дуже добре й  розповідав їм про свій "бізнес"

Затриманого підозрюють майже у півсотні квартирних крадіжок. Під час затримання в Олександра вилучили набір відмичок. У міліції кажуть, що злодій виносив із квартир тільки золото і гроші. Бувало, залишав квартири відчиненими й не брав із них нічого, якщо не знаходив грошей. Найбільша сума, на яку він обікрав квартиру, — 10 тис. грн.

Навчений гірким злодійським досвідом, Олександр не заводив знайомств — щоб міліція через приятелів не вийшла на нього. Його матір, остання близька родичка, померла ще 10 років тому. Чоловік винаймав біля вокзалу квартири подобово. На жодній з них довше трьох діб не затримувався.

У міліції впевнені, що рецидивіст сяде щонайменше на 6 років.

Зараз ви читаєте новину «Квартирний злодій перевдягався бізнесменом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі