субота, 14 жовтня 2023 14:44

КМДА закупила алкоголь для чиновників майже на 100 тис грн: дані Prozorro

КМДА закупила алкоголь для чиновників майже на 100 тис грн: дані Prozorro
КМДА оголосила тендер на закупівлю алкогольних напоїв на майже 100 тис. гривень. Фото: Наш Київ

Київська міська державна адміністрація (КМДА) оголосила тендер на закупівлю алкогольних напоїв майже на 100 тис. гривень.

Замовником виступило Комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) "Київський культурний кластер". Інформація про це оприлюднена на сайті системи публічних закупівель Prozorro.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці зібралися будувати тенісний центр за 300 млн

"Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 09 жовтня 2023 - 31 грудня 2023", - йдеться у даних Prozorro.

У відкритих торгах перемогла компанія ТОВ "Приват-Алко Трейдінг", яка запропонувала виконати умови тендеру за 97 999 тис. грн.

Після виходу журналістського розслідування про завищені ціни на продукти для Міноборони (яйця за 17 грн за штуку) президент Володимир Зеленський непублічно закликав відомі медіа тимчасово не просувати тему корупції.

Однак ЗМІ не прийняли такі умови. Про це на конференції National Media Talk 2023, що проходила в Києві, розповіла головна редакторка ZN.UA Юлія Мостова.

Зараз ви читаєте новину «КМДА закупила алкоголь для чиновників майже на 100 тис грн: дані Prozorro». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі