четвер, 15 липня 2021 19:15

Київському слону Хорасу зробили подарунок: яскраві фото
7

У столичному зоопарку слону Хорасу подарували оновлений літній вольєр. Відкриття присвятили Дню слона, який відзначають 15 липня.

Про це повідомила пресслужба мера Києва Віталія Кличка.

Фото: kyiv.klichko.org

"Тут (у вольєрі. - Gazeta.ua), зокрема, встановили тіньовий навіс у вигляді стилізованої скульптури "Баобаб", яка створюватиме атмосферу африканської савани. Також повністю оновили вольєр, замінили паркан навколо нього, здійснили благоустрій території поряд – встановили нові лави та урни, постелили газон, облаштували полив", – розповів Кличко.

Попри пандемію, роботи з реконструкції зоопарку продовжуються. Уже оновили вхідну групу. Здійснили благоустрій на частині території. Збудували й відкрили на території звіринця сучасний паркінг та стоянку поруч із ним, додав Кличко.

"Завдяки тому, що зоопарк став привабливішим і зручнішим, збільшилась кількість його відвідувачів. Навіть, під час пандемії, коли критично зменшився потік туристів у Київ", – наголосив мер.

Зараз у звіринцю облаштовують внутрішні інженерні мережі в зимових вольєрах і закладають фундаменти літніх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навіть пританцьовують: показали реакцію тварин на прохолодний душ

Індійський слон пройшов 25 км, щоб востаннє попрощатися зі своїм 74-річним наїзником і другом, з яким провів 25 років. Слон, на ім'я Брахмадатан, здійснив двогодинну подорож із сином вершника, щоб засвідчити свою повагу.

Зараз ви читаєте новину «Київському слону Хорасу зробили подарунок: яскраві фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі