понеділок, 04 січня 2021 12:14

Києвом курсуватимуть 20 нових трамваїв - як виглядатимуть сучасні вагони
3

Дніпровсько-одеська компанія "Татра-Юг" перемогла в тендері на постачання нових трамвайних вагонів для КП "Київпастранс".

Про це повідомила пресслужба компанії, пише Центр транспортних стратегій.

Фото: tatra-yug.com.ua

"Щодо закупівлі інформуємо, що за вказаний бюджет тендера ми запропонували 20 одиниць нових низькопідлогових вагонів", - зазначили в "Татра-Юг".

На сайті компанії представлена модель низькопідлогового трамвая, що втілює "сучасний дизайн і передові технології". Ймовірно, саме він поповнить парки столичних трамвайних депо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столичних маршрутках знову відтермінували запуск е-квитків

"Новий трамвайний вагон зі стовідсотковим рівнем низької підлоги. Вагон має модульну конструкцію, завдяки чому довжина вагона може бути збільшена шляхом додавання секцій. Залежно від запиту замовника, вагон може бути виконаний з унікальними інтер'єрними й технічними рішеннями", - йдеться в описі моделі К-1Т206.

Підписання контракту поки що затягується через скарги, подані іншим учасником торгів. Утім, у компанії розраховують, що впродовж року контракт все ж буде підписаний.

Закупівля цих трамваїв для Київпастрансу реалізується шляхом кредитних коштів Європейського інвестиційного банку. Очікувана ціна – €24 893 млн. Окрім трамваїв, постачальник має також надати супутні товари та послуги. Зокрема постачання комплекту обов'язкових запасних частин та витратних матеріалів, технічної документації, запровадження в експлуатацію й гарантійну діяльність.

Зараз ви читаєте новину «Києвом курсуватимуть 20 нових трамваїв - як виглядатимуть сучасні вагони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі