четвер, 06 лютого 2014 11:29

Кінотеатр "Жовтень" знову хочуть виселити

Кінотеатр "Жовтень" знову хочуть виселити
Фото: franch.biz

Київська міська рада 4 грудня подала позов до Господарського суду міста Києва щодо виселення кінотеатру з приміщення, повідомляє адміністрація кінотеатру на офіційному сайті. Ініціатором позову виступив Департамент комунальної власності міста Києва.

Розгляд справи призначено на 18 лютого. Інтереси позивача у суді представлятиме заступник прокурора Подільського району міста Києва.

"Ми вважаємо, що у Київської міської ради були і є всі можливості, щоб вирішити питання щодо приміщення "Жовтня" у позасудовому порядку. Тому ми запрошуємо усіх небайдужих киян підписати звернення до заступника Київського міського голови, секретаря Київської міської ради Г. Ф. Гереги. Звернення спрямоване на те, щоб заборонити виселення ТОВ "Кіноман" із приміщення кінотеатру "Жовтень" та схвалити відповідний договір оренди", - йдеться у повідомленні.

"Жовтень" є найстарішим кінотеатром Києва. Він був відкритий у 1931 році. Конфлікт навколо можливого виселення кінотеатру із його історичного приміщення спалахнув у жовтні 2013 року. Тоді понад півсотні глядачів і гостей кінофестивалю "Молодість", що проходить у стінах кінотеатру, звернулися до КМДА із проханням не допустити виселення кінотеатру.

Зараз ви читаєте новину «Кінотеатр "Жовтень" знову хочуть виселити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі