пʼятниця, 05 липня 2019 14:17

"Із мене зроблять британську королеву" - Кличко про розділення посад мера й голови адміністрації

"Із мене зроблять британську королеву" - Кличко про розділення посад мера й голови адміністрації
Мер Києва Віталій Кличко проти розділення посад. Фото: zik.ua

Мер Києва Віталій Кличко розкритикував можливість розділення посад столичного мера і голови Київської міської держадміністрації. Таку ідею запропонував голова Офісу президента України Андрій Богдан.

"Цим кроком, якщо таке зроблять, із мера зроблять англійську королеву, ну, там квіти покладати... Тобто очікування киян буде неможливо втілити", - сказав він у інтерв'ю Радіо НВ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друг Богдана взяв під забудову Рибальський острів

Якщо таке рішення приймуть, він "звернеться до киян", щоб ініціювати дострокові вибори міського голови Києва, щоб самому взяти участь.

Кличко додав, що президент Володимир Зеленський "не буде повторювати помилки Януковича". Поєднання міським головою української столиці двох посад закріплено на законодавчому рівні.

Правоохоронці затримали водія, який намагався заїхати на новий велопішохідний міст у Києві.

Чоловік був п'яний, драгер показав 0,58 проміле.

Як зазначається, водій автомобіля SsangYong зробив проїзд газоном і спробував в'їхати на міст. Патрульні зупинили його за порушення правил дорожнього руху, а під час перевірки документів помітили, що чоловік п'яний.

Зараз ви читаєте новину «"Із мене зроблять британську королеву" - Кличко про розділення посад мера й голови адміністрації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі