субота, 11 червня 2022 11:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Голова Єврокомісії приїхала до Києва

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн приїхала до України 11 червня.

Голова Єврокомісії вже прибула до Києва, написала в Twitter.

"Добре повернутися в Київ.Європа з вами!" - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр оборони Великої Британії приїхав в Україну

З президентом Володимиром Зеленським вони обговорюватимуть підсумки спільної роботи, необхідної для відновлення України, а також прогрес, який наша країна досягла на європейському шляху.

Автор: twitter.com/vonderleyen
  Голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн приїхала до Києва
Голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн приїхала до Києва

В Україну 10 червня прибула делегація депутатів парламентів країн-членів Європейського Союзу. Вони входять до міжпарламентської мережі "Об'єднані для України" (U4U- United for Ukraine).

Під час візиту вони відвідали зруйновані населені пункти у Київській області. Зокрема, європейські депутати приїхали у Бучу, Бородянку та Ірпінь, де чинили звірства російські терористи. Вони, зокрема, оглянули руйнування, спричинені ворожими ракетними обстрілами та авіаударами. Також вони побували на місцях масового поховання мирних мешканців.

Після побачених результатів російської агресії та розмов з місцевою владою вони заявили про необхідність надання Україні статусу кандидата у ЄС. Також, за їхніми словами, Росію необхідно покарати за скоєні злочини.

Зараз ви читаєте новину «Голова Єврокомісії приїхала до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі