вівторок, 05 грудня 2017 14:07

Головну ялинку країни вже завезли в Київ
5

Ялинка застряла в центрі столиці
Фото: Центр організації та безпеки дорожнього руху Києва
Ялинка застряла в центрі столиці
Ялинка застряла в центрі столиці
Ялинка застряла в центрі столиці
Ялинка застряла в центрі столиці

Команда транспортувальників новорічної ялинки здійснила останню технічну зупинку на майданчику ваговимірювального комплексу Центру організації дорожнього руху КП "Київдорсервіс".

Зараз ялинка застряла в центрі столиці. Його перекрили через інцидент із Михеілом Саакашвілі, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Дорога складна, все занесло снігом. Наша ялинка велика. Вантажівка, яка її везе, займає дві з половиною смуги дороги, і ми їдемо дуже повільно. Нас зустріне машина, обладнана динаміками, з яких звучатимуть українські пісні. Так її і завеземо під народні мелодії на Софійську площу, де ялинку зустрінуть під бій барабанів. Відразу ж приступимо до її встановлення та прикрашання", - розповів організатор новорічного свята на Софійській площі Ігор Добруцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2018: коли привезуть головну ялинку країни

Новий рік у центрі Києва цьогоріч буде "неоновим". Так назвали свято організатори. Головна ялинка України буде заввишки 30 м, її прикрасять метровими ліхтарями, що триматимуться на канатах.

Зараз ви читаєте новину «Головну ялинку країни вже завезли в Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі