субота, 22 грудня 2007 07:10

Депутат Яковчук переглядає в лікарні відеофільми

Установлено прикмети злочинців, які вночі 8 грудня напали на депутата Київради Михайла Яковчука, 42 роки, коли він ставив машину на стоянку біля будинку.

Про це на засіданні Київради повідомив позавчора перший заступник прокурора Києва Володимир Молодик.

— Голосіївське райуправління міліції порушило кримінальну справу ще 8 грудня — у день злочину. Є версія, що напад був замовлений на ґрунті професійної та комерційної діяльності. Установлено свідків і очевидців. Вивчені та аналізуються записи з камер, вмонтованих на місці злочину, — доповів Володимир Молодик.

29-річний Денис Комарницький, депутат Київради, Блок Леоніда Черновецького, розповів "ГПУ", що Михайло Яковчук почувається добре. Друзі та колеги приносять йому червоне вино — лікарі порадили, а також фрукти і відеофільми.

— Ми допомагаємо Михайлові, як можемо. Привозимо червоне вино, бо він втратив багато крові. А щоб не сумував, розважаємо відеофільмами. Останнього разу я привіз йому "12" Микити Міхалкова, а також американський бойовик "Ультиматум Борна" і комедію "Містер і місіс Смітт", — розповідає Комарницький.

Заступник прокурора також зауважив, що порушено кримінальну справу після нападу на депутата Деснянської райради Юрія Тітова, 44 роки. Створено слідчо-оперативну групу з оперативників Деснянського райуправління та міських управлінь карного розшуку і слідчого управління. Правоохоронці опрацьовують дві версії. Перша — на Тітова напали через неприязні стосунки, друга — через професійну діяльність, пов"язану з роботою потерпілого в КП "Деснянськпарксервіс".

Чоловік перебуває в лікарні. Він нічого не бачить після того, як йому в обличчя виплеснули сірчану кислоту. Переніс кілька операцій, але останнім часом його здоров"я погіршується, каже Володимир Молодик.

Зараз ви читаєте новину «Депутат Яковчук переглядає в лікарні відеофільми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі