четвер, 04 травня 2017 15:20

День пам'яті та примирення відзначать концертом

День пам'яті та примирення відзначать концертом
День пам'яті та примирення у Києві відзначать концертом. Фото: "Ukr.Media"

8 травня до Дня пам'яті й примирення та 9 травня до 72-ї річницї з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в столиці влаштують концерти й покладання квітів.

Про це повідомляє прес-служба Київської міськадміністрації.

5 травня у Пуща-Водиці на вул. Федора Максименка, 26 привітають ветеранів війни та учасників АТО, які перебувають на лікуванні у Київському міському клінічному госпіталі ветеранів війни.

9 травня у парку Вічної слави проведуть урочисту церемонію покладання квітів до могили Невідомого солдата.

Цього дня у Національному музеї історії України у Другій світовій війні пройдуть урочистості "Пам'ятаємо – Перемагаємо!".

У програмі – концерт Київського академічного муніципального духового оркестру "Україна – священна земля", церемонія покладання гірлянди військової слави до скульптурної композиції "Форсування Дніпра", концертно-тематична програма "Перемога, свята перемога!" за участю представників релігійних громад Києва.

Поминальний реквієм "Пам'ять", богослужіння і молебен за мир в Україні, які проведе Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

Урочистості відбудуться в навчальних закладах столиці, бібліотеках і музеях. Заплановані зустрічі з ветеранами Другої світової війни та учасниками АТО, уроки мужності, концерти, тематичні виставки, конференції, круглі столи, спортивні змагання тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Почалось побєдобєсіє" - в РФ масовий психоз до 9 травня

Ветеранські організації Києва планують отримати 12 млн грн зі столичного бюджету та з кошторисів районів на заходи, оплату комунальних рахунків і статутну діяльність.

Зараз ви читаєте новину «День пам'яті та примирення відзначать концертом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі