середа, 02 червня 2021 09:41

Чоловік по-звірячому розправився з родичем

Чоловік по-звірячому розправився з родичем
Після злочину нападник переховувався у квартирі товаришів. Фото: Поліція Києва

У Києві на вул. Садовій чоловік поранив ножем родича через гроші за сплату комунальних послуг будинку, в якому вони проживають.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

Зазначається, що в будинку спільно проживають дві сім'ї: рідні сестри з чоловіками та дітьми.

"Під час сварки один із чоловіків схопив ніж та вдарив ним іншого в груди. Після цього зловмисник разом із дружиною залишив помешкання. Потерпілого госпіталізували до лікарні, де надали необхідну медичну допомогу", - розповів начальник слідчого відділу поліції Богдан Замула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перестати переплачувати за комуналку: поради експерта

35-річного потерпілого госпіталізували, його життю нічого не загрожує. 33-річного уродженця Дніпропетровської області затримали. За скоєне йому загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

"Чоловік переховувався у квартирі товаришів. Із собою він мав пакет, в якому був одяг, імовірно, зі слідами крові, та ніж. Ці речі правоохоронці вилучили для проведення експертизи", - додали в повідомленні.

У Києві на вул. Лісківській чоловік вистрелив у молодшого брата. 28-річний потерпілий прийшов додому напідпитку. У коридорі квартири між ним та старшим братом виникла сварка. Під час конфлікту родич взяв револьвер "Флобер" та вистрелив кілька разів у груди та шию молодшому брату.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік по-звірячому розправився з родичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі