субота, 15 вересня 2018 12:21

Бив металевою палицею: затримали нападника на київського суддю

Бив металевою палицею: затримали нападника на київського суддю
У Києві поліція затримали чоловіка, який побив суддю Святошинського районного суду міста Києва Сергія Дячука. Фото: unian.ua

У Києві поліція затримали чоловіка, який побив суддю Святошинського районного суду міста Києва.

"Близько 22:00 надійшло повідомлення судді районного суду, якого побив знайомий на вигляд чоловік. Після інциденту правопорушник зник. Правоохоронці встановили особу підозрюваного і затримали його. Ним виявився киянин, 1964 року народження", - повідомляє пресс-служба поліції.

За словами Дячука, він помітив, що біля автостоянки розклали багаття. Коли вийшов на вулицю, то побачив, що охоронець паркування палив сміття. Суддя зробив чоловікові зауваження, а той схопив металеву палицю та почав бити по руках і голові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддю Ларису Гольник побили кийками

Зараз зловмисник надає пояснення слідчим Святошинського управління поліції. Йому загрожує позбавлення волі до 7 років.

У вечері 14 вересня біля власного будинку напали на суддю Святошинського районного суду Києва Сергія Дячука. Нападника не вдалося затримати. Суддю госпіталізували до однієї з столичних лікарень. Дячук пов'язує напад з професійною діяльністю, про що свідчать погрози розправитися з ним.

Зараз ви читаєте новину «Бив металевою палицею: затримали нападника на київського суддю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі