вівторок, 10 вересня 2013 19:57

Англійці п'ють пиво у ресторані, де побили їх співвітчизників

Англійці п'ють пиво у ресторані, де побили їх співвітчизників
Фото: tsn.ua

Близько сотні вболівальників збірної Англії продовжують гуляти в кафе "Шато", де у неділю ввечері побили трьох співвітчизників. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Вболівальники співають національні пісні, скандують "Англія, Англія!", п'ють пиво на терасі ресторану. По її периметру стоять кілька десятків міліціонерів, а на розі вулиці Прорізної та Хрещатику - до двадцяти "беркутівців".

Час від часу англійці влаштовують переклички з українськими фанатами, які йдуть на стадіон.

Додамо, що на Хрещатику кожен третій має на собі українську символіку. Багато фанів приїхали з інших країн.

Нагадаємо, у неділю, 8 вересня, біля столичного кафе "Шато" місцеві футбольні фанати побили британських, які приїхали на матч між збірними України й Англії.

Сьогодні поєдинок розпочнеться о 21.45 на полі Національного спортивного комплексу "Олімпійський". Gazeta.ua вестиме он-лайн репортаж матчу. Телетрансляцію здійснить телеканал "Інтер".

Переможець поєдинку стає фаворитом у боротьбі за підсумкове перше місце в групі і пряму путівку до фінальної частини Кубку світу.

Зараз ви читаєте новину «Англійці п'ють пиво у ресторані, де побили їх співвітчизників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі