вівторок, 13 жовтня 2020 15:31

Журнальний столик своїми руками: зібрали стильні приклади
14

Фото: houseofdream.com.ua

Дизайнерські речі легко зробити власними руками. Для цього варто оглянутися навколо. Вибрати непотрібні предмети і знайти їм повторне використання.

Слідуючи інструкціям, запросто створити своїми руками оригінальний предмет інтер'єру з підручних матеріалів. Почати з журнального столика – такого нехитрого, але дуже важливого предмета меблів. Для цього підійде валіза, дрова, палети, старий обігрівач чи ящики. Незалежно від вибору матеріалів, стіл можна поставити на колеса. Тоді зручно буде переміщати по кімнаті.

1. Стіл - дуже оригінальне рішення для старої валізи. Тільки треба прикупити меблеві ніжки, фанера, шурупи і шуруповерт. Зробити розмітку на дні валізи для майбутніх ніжок і просвердлити отвори. Покласти всередину валізи фанеру, зробити на ній через отвори розмітку і також просвердлити. Тепер прикласти до дна валізи кріплення і кріпити ніжки. Гарячим клеєм приклеїти всередину валізи фетр. Можна декорувати поверхню наклейками у вигляді марок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Класика чи оригінальність: як підібрати картину у спальню

2. Невеликий стіл з дров сподобається цінителям природи. Він гармонійно впишеться в інтер'єр дачі або заміського будинку. Зробити такий диво-столик також просто. Взяти дерев'яні бруси однакової висоти і ширини - 32 штуки. Також потрібно взяти основу для столика, ніжки (4 штуки), замазку в тон дерева, шуруповерт і клей, призначений для дерев'яних поверхонь.

Спочатку потрібно зібрати основу для столика, після чого приклеїти по периметру дерев'яні бруси, а середину зашити картоном. Потім до нижньої частини прикручуємо ніжки. Далі приклеїти до внутрішньої поверхні тоненькі дерев'яні плашки – завдяки цьому буде здаватися, що столик повністю дерев'яний. Тепер замазкою закласти всі порожнечі і затерти до створення абсолютно рівній поверхні.

Одна із квартир, що розташована в Еквадорі потребувала капітального ремонту та реконструкції. Команда архітекторів та дизайнерів отримала чітке завдання перетворити її в унікальний житловий простір із мінімумом стін та перегородок.

Власники мали чітке загальне уявлення про зміни, які вони хотіли внести. Перш за все увагу акцентували на тому, що розділень між кімнатами повинно бути мінімум. Після знесення внутрішніх стін квартира стала більш відкритою, просторою і повітряною.

Зараз ви читаєте новину «Журнальний столик своїми руками: зібрали стильні приклади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі