четвер, 20 червня 2019 09:05

Збудували дім зі скляними стінами, який дає можливість бути ближчим до природи
17

Дизайн будинку розробили з урахуванням особливостей місцевого ландшафту.
Фото: tetro.com.br
Дизайн будинку розробили з урахуванням особливостей місцевого ландшафту.
Інтер’єр оформили в мінімалістському стилі, щоб зробити акцент на навколишніх краєвидах.
Інтер’єр оформили в мінімалістському стилі, щоб зробити акцент на навколишніх краєвидах.
Дизайн будинку розробили з урахуванням особливостей місцевого ландшафту.

Неподалік бразильського міста Белу-Оризонті спорудили сучасний заміський будинок. Місце під будівництво обрали на схилі пагорба, з якого відкривається вид на гірський хребет і розташований поблизу мегаполіс. Автором проекту є бразильська архітектурна компанія Tetro.

Для будівництва дому використали натуральні матеріали. Зовнішнє оформлення зробили таким, що перегукується з місцевим ландшафтом. Інтер'єр оформили в стилі мінімалізму, щоб не відволікати увагу від краси навколишнього середовища. Кольори обрали приглушені, пише inhabitat.

Один із бічних фасадів дому зробили скляним. Це дозволило відкрити вид на навколишні краєвиди. Скляна стіна створила ілюзію відсутності межі між природою й внутрішнім простором дому.

Дах будинку зробили дворівневим, схожим на палубу корабля. Верхній частині його надали L-подібної форми. Облаштували там басейн. На нижньому рівні зробили оглядовий майданчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали чарівний будинок, у якому кожен би мріяв провести відпустку

Будинок поділили на 2 крила. В одному зробили відкрите планування. Облаштували там кухню, столову й вітальню. Друге крило відвели під приватну зону: облаштували 3 спальні з окремими ванними кімнатами при кожній. З кожної спальні відкривається панорамний вид на гори й місто.

Парканом будинок не оточували. Усе задля того, щоб дикі тварини могли безперешкодно пересуватися місцевістю. Лише з одного боку звели кам'яну стіну. Це дозволило захистити будівлю від палючого сонця й північних вітрів.

Архітектурна компанія Evolution Design представила ексклюзивне сімейне житло з видом на озеро й гори. Головною родзинкою цієї будівлі є незвичайна форма: фасад спроектований таким чином, що зовні споруда нагадує зігнуту стрічку.

Зараз ви читаєте новину «Збудували дім зі скляними стінами, який дає можливість бути ближчим до природи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі