середа, 28 липня 2021 10:23

Затишок і спокій: як зі смаком облаштувати куточок для читання
11

Де у квартирі зробити куточок для читання
Фото: dk-nn.ru
Де у квартирі зробити куточок для читання
Де у квартирі зробити куточок для читання
Де у квартирі зробити куточок для читання
Де у квартирі зробити куточок для читання

Для відпочинку з книгою потрібна особлива атмосфера. На таке усамітнення не потрібна у квартирі спеціальна кімната. Достатньо облаштувати комфортне місце, щоб процес став ще більш приємним і захоплюючим.

Багатьом подобається сидіти на підвіконні в кімнаті. Вид за вікном допоможе розслабитися, зняти напругу, відволіктися від повсякденності.

Та найзручніше все ж буде у кріслі. Воно підтримує спину та дає можливість розслабитися та відпочити. До того ж воно може стати привабливим акцентом у інтер'єрі. Цікавим варіантом буде використання підвісного крісла.

Вибирайте у куточок для читання торшер зі спрямованим світлом або підвісний світильник. Доповнить місце невеликий килимок, приємний на дотик. Він візуально відокремить місце для читання. Це може бути як модний довговорсистий килим у нейтральних кольорах, так і яскравий виріб в етностилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнерка дала три корисні поради для дизайну малої спальні

Зручні декоративні подушки та м'які пледи – саме те, що потрібно для приємного відпочинку з цікавою книжкою. Мало користі від красивої подушки чи пледа, коли вони на дотик некомфортні.

Облаштувати місце для улюблених книжок можна поруч з кріслом, повісивши книжкові полиці. Або для цього можна поставити стильний кавовий столик.

Білий колір створює атмосферу свята і розкоші. Він робить приміщення просторим і свіжим. Тому він зараз на піку популярності. Він сучасний, елегантний і стриманий одночасно.

Одне з правил гармонійного інтер'єру полягає у відсутності різких меж кольорів: чим яскравіша у вас квартира, тим меншою вона здається. Тому білосніжні інтер'єри видаються безмежними.

Зараз ви читаєте новину «Затишок і спокій: як зі смаком облаштувати куточок для читання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі