вівторок, 16 лютого 2021 02:28

Стильний дизайн кухні: колір бордо виглядає багато
8

Колір бордо на кухні: яскраві ідеї
Фото: akuhnja.com
Колір бордо на кухні: яскраві ідеї
Колір бордо на кухні: яскраві ідеї
Колір бордо на кухні: яскраві ідеї
Колір бордо на кухні: яскраві ідеї

Бордовий інтер'єр є привілеєм аристократичних будинків. Це багатий, глибокий колір, який символізує стабільність та консерватизм. Цей темний відтінок червоного підкреслює розкіш, витонченість і хороший смак в будь-якій обстановці.

На кухні відтінок вишні і вина створює врівноважену, розслаблюючу обстановку, яка відрізняється вишуканим характером.

Гармонує кухня бордо з сірою стільницею і фартухом. Але сірого в інтер'єрі не повинно бути багато, інакше атмосфера буде похмурою. Таке поєднання підходить до стилю хай-тек. Оптимальним для будь-якого стилю вважається бежево-бордовий дизайн. Ваніль, шампань, молочні і вершкові тони підкреслять соковитість винного кольору і зроблять інтер'єр особливо вишуканим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кухня на 9 квадратів: як зручно облаштувати кімнату

Складно поєднується вишневий колір з темними тонами, такими як венге, шоколадний, чорний. З ними кухня стає похмурою, але з ними можна поекспериментувати в дуже просторих приміщеннях.

Бордовий гарнітур розкішно виглядає в поєднанні з молочним, бежевим і шоколадним відтінками. У таких тонах може бути виконана стільниця і фартух, деталі меблів, рами для фасадів, фурнітура, дверцята побутової техніки.

Стіни виступають фоном для решти обстановки, тому їм приділяється найбільша увага. Покриття вертикальних поверхонь може бути виконано і іншими матеріалами, наприклад, штукатуркою, фарбою, дерев'яними панелями. Але найцікавішим буває, як правило, їх поєднання.

Наприклад, шпалери у верхній частині можна гармонійно комбінувати з дерев'яними панелями венге в нижній частині приміщення. Щоб зробити обробку стін легшою, бордо можна спустити вниз, а зверху пофарбувати стіни в світлі тони ─ молочні, світло-кавові, бежеві, пастельні рожеві. Це можуть шпалери і будь-які інші матеріали, які будуть відрізнятися фактурою. Нижче – підбірка фото бордових кухонь.

Сучасні стандарти інтер'єру використовують найнесподіваніші дизайнерські прийоми, щоб урізноманітнити інтер'єр. Барна стійка в вітальні є популярним, свіжим методом перетворення квартири в затишний і функціональний куточок.

Зараз у тренді невеликі квартири, щоб жити молодою сім'єю або холостякувати без батьків.

Зараз ви читаєте новину «Стильний дизайн кухні: колір бордо виглядає багато». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі