понеділок, 05 жовтня 2020 11:56

Стильна підлога: як підібрати колір під інтер'єр
12

Інтер’єр 2020: темна і світла підлога в кімнаті
Фото: topdom.ru
Інтер’єр 2020: темна і світла підлога в кімнаті
Інтер’єр 2020: темна і світла підлога в кімнаті
Інтер’єр 2020: темна і світла підлога в кімнаті
Інтер’єр 2020: темна і світла підлога в кімнаті

Підлога в квартирі грає не меншу роль в загальному вигляді кімнати. Якщо старий уже зносився не обов'язково його замінювати на новий. Можна пофарбувати яскравим кольором, тоді інтер'єр буде модним та оригінальним. Не варто боятися відтінків.

Або купити трафарети у формі смуг, ромбів і шахових дошок. Використовуйте матові або глянцеві емалі, стійкі до пошкоджень.

Світла підлога в інтер'єрі робить його більше і просторіше. При виборі кольору часто буває так, що колір підлоги повинен бути на два градуси світліше або темніше меблів.

Якщо підлога нейтрального кольору, з ним можна поєднувати темні меблі. Яскрава меблі і світла підлога в поєднанні з білий або бежевий коліром стін створять враження гармонії і добре впишуться в інтер'єр, наприклад, в скандинавському стилі. Але тоді варто подбати і про барвистих аксесуарах, які пожвавлять монохромний інтер'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим здивувати гостей: 15 варіантів оригінальних дверей

Цікавим доповненням стануть світла меблі - наприклад, під старовину. Такі поєднання гарантують враження вишуканості і романтики.

До світлої підлоги підійдуть не дуже насичені і темні кольори стін. Вибір кольору на стінах також залежить від того, які меблі ви виберете. За допомогою світлого кольору підлоги і світлої меблів ми можемо придумати більш темний колір стін, який додасть інтер'єру характер.

Не менш вдалим варіантом стануть яскраві і пастельні тони стін - таке поєднання забезпечить ефект легкості і свіжості. Наприклад, м'ятний колір на стіні, пудровий-рожевий або пастельно-блакитний ідеально поєднується зі світлим деревом на підлозі.

Цього року стильно клеїти в кімнатах дерев'яні шпалери. Це новий спосіб декору стін, які підходять для спальної, дитячої, вітальні чи офісу. Широкі декоративні можливості є головною перевагою дерев'яних шпалер.

Причому спосіб укладання досить просто: панелі стикуються між собою за допомогою прихованого з'єднання, що допомагає зберегти точний малюнок на матеріалі. Через подібні щілини дерево "дихає", що також позначається на мікрокліматі приміщення.

Зараз ви читаєте новину «Стильна підлога: як підібрати колір під інтер'єр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі