вівторок, 03 серпня 2021 02:29

Розкішний краєвид та багато світла: закінчили дивовижний будинок
10

Будинок мрії: як жити з розкішним краєвидом
Фото: thenordroom.com
Будинок мрії: як жити з розкішним краєвидом
Будинок мрії: як жити з розкішним краєвидом
Будинок мрії: як жити з розкішним краєвидом
Будинок мрії: як жити з розкішним краєвидом

Трендом у будівництві сучасних будинків є велика кількість скляних стін. Це вдале рішення, особливо якщо відкривається вид на затоку. Цей розкішний пейзаж підкреслює затишну атмосферу інтер'єрі.

Доказом цього є житло, господарем якого є родом зі Швеції. Звідси і не двозначні натяки на скандинавський стиль. Але будинок не виглядає холодним. Там є багато світла і дерев'яна стелю, яка миттєво дарує кімнатам в будинку багато тепла.

Це будинок з нашаруванням текстур і нейтральними колірними тонами. Дошки для підлоги зі світлого дуба надають простору його нейтральну основу, яка поєднується з горіховими та чорними акцентами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тераса чи веранда: що краще зробити для відпочинку на дачі

Ця вілла, розташована в Беллінгемській затоці. Господарі захоплюються колекціонуванням речей з історією. Тому там багато антикварних і вінтажних деталей, які надали інтер'єру характеру. А ще добре вписалися до нових речей.

Графство Марін - одне з найкрасивіших місць в Каліфорнії. На півдні вона межує з Сан-Франциско і відокремлене від міста протокою Золоті Ворота. Там закінчили будівництво житла для жінки з двома доньками.

Дизайнер інтер'єрів Бред Крефман хотів створити будинок, який би зберіг історичну атмосферу, але додав йому сучасної розкрутки.

Зараз ви читаєте новину «Розкішний краєвид та багато світла: закінчили дивовижний будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі