четвер, 29 квітня 2021 02:29

Розкішний будинок з внутрішнім двором ідеальний для життя та відпочинку
14

Будинок мрії вражає розкішшю
Фото: archdaily.com
Будинок мрії вражає розкішшю
Будинок мрії вражає розкішшю
Будинок мрії вражає розкішшю
Будинок мрії вражає розкішшю

В Індії архітектори закінчили будинок з внутрішнім двориком. Господарі назвали це місце серцем дому. Для одних він стає розслаблюючим простором, а для інших - ігровим майданчиком. При вході до нього є доріжка з фонтанами та простора веранда.

Це дозволяє надходити достатньо світла та вентиляції в будинок протягом дня.

Будинок поділений на два функціональні сектори. В одному є три спальні, домашній кінотеатр та велику вітальню з розширеним балконом.

В іншому розміщені спальні господарів та гостьові. З них відкривається краєвид на величезну галявину. З іншого боку є кухня та велика столова зона для збору гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети дизайну двоповерхового будинку в одному стилі

Тренажерний зал розміщений позаду будинку на газоні, що робить його здоровішим місцем для занять на свіжому повітрі.

Два поверхи будинку з'єднані круговими сходами, біля підніжжя яких є ставок з лотосом. Він прикрашає весь перший поверх. А велике мансардне вікно вгорі додає відчуття відкритості.

Бразильська вілла має настільки вражаючий вигляд, що може стати мрією багатьох. Вона має площу 320 м² і розташована у місті Віла Беатріс.

Власники житла до дизайнерів поставили кілька вимог: збільшення та інтеграція простору, природне світло, перетворення даху на садовій терасі.

Зараз ви читаєте новину «Розкішний будинок з внутрішнім двором ідеальний для життя та відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі