вівторок, 27 квітня 2021 12:22

Корисні прилади для прибирання квартир

Кращі помічники в прибиранні. Меламінова губка, яка здатна швидко прибрати сліди чорнила, плям, жовті розводи на стінах, очистити брудну поверхню спортивного взуття. Куля з сенсорним управлінням можна запустити під диван, меблі у ванній, кухні - і він прибере важкодоступну бруд. Противний на дотик лизун, швидко збере крихти, дрібний пил з меблів, віконних частин рам, пультів дистанційного керування.

Прибирання буває поточної (робиться раз на тиждень), планової (раз в сезон) і капітальної (кожні півроку-рік). Тим, кого бентежать ціни на клінінг, порекомендуємо замовити прибирання квартири на Кабанчику, там можна вибрати майстра який може обійтися значно дешевше ніж у клінінгових компаній.

 

Гаджети, спрощують рішення побутових питань

1. Пилосос для чищення скла. Він вимиє вікна, кахельну плитку на стінах, великі дзеркала, зовнішню частину акваріумів, кухонну стільницю і "фартух" біля раковини, плити.

2. Компактний ручний пилосос. За рахунок витягнутої насадки добре проникає в щілини, здатний прибрати пил в складках дивана і крісел, очистити поверхню клавіатури комп'ютера, зробити швидку прибирання м'якої оббивки автомобіля.

3. Швабра з розпилювачем зручна, коли потрібно прибрати не тільки всю підлогу, але і локальні забруднення. З баком для води вдасться швидко виконати вологе прибирання, а мікрофібра зуміє нейтралізувати забруднення на підлозі.

4. Кімнатному пилососу довіряють більш масштабну роботу. Він виконує суху і вологе прибирання підлоги, за рахунок спеціальних насадок здатний вибити пил з килима, очистити корпусні меблі.

 

5. Домашні улюбленці "мітять" квартиру, через що господарям складно зберігати чистоту повітря. Звичайні озонатори не впораються з котячим амбре, тому краще скористатися технікою з серії Purpose Pets.

 

6. Мийка повітря - це симбіоз очищувальний, зволожуючого приладів. Активно вловлює пил (до 99%), рівномірно зволожує повітря, виключає появу білого нальоту на меблях в результаті осідання нано- частинок сконденсованої вологи.

Зараз ви читаєте новину «Корисні прилади для прибирання квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі