середа, 20 січня 2021 15:32

Показали ідеї оформлення ванної у заміському будинку
12

Фото: zelenasadyba.com.ua

Приватний будинок дає можливість створити комфортні умови не тільки у вітальні та спальнях, а й у ванній. Там легко реалізувати найсміливіші дизайнерські рішення ще на етапі проєктування будинку.

Дуже зручно мати крім основної ще й гостьову ванну. Вона може бути меншою за розміром, але з усім необхідним мінімумом. Зазвичай гостьову кімнату роблять на першому поверсі, а для господарів — на верхньому.

Дуже цікаво виглядає кімната, де ванна розташована не поруч зі стіною, а у самому центрі приміщення.

У просторій ванній кімнаті можна вмістити все, що необхідно. Крім стандартних предметів сантехніки можна додати пісуар, біде, конструкції для зберігання, додаткові дзеркала, а ще столик, крісло, окреме місце для мейк-апу та інше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сучасна спальня: показали особливості стилю в новому році

У маленькій кімнаті зазвичай дотримуються мінімалізму, щоб не перевантажувати простір. А ось у просторій ванній кімнаті можна "розгулятись". Картини, ефектні люстри, вази із квітами, кімнатні рослини, кошики.

Навіть квартира-хрущовка може виглядати стильно та затишно. Для цього власникам таких малих площ варто подумати, як організувати простір функціонально. Використовуйте сучасні рішення, відмовтеся від занадто яскравих відтінків.

Пастельна колірна гамма допоможе візуально зробити кухню просторішою. Але від білого кольору краще відмовитися. Незважаючи на те, що він світлий і виглядає елегантно, в процесі експлуатації він непрактичний.

Зараз ви читаєте новину «Показали ідеї оформлення ванної у заміському будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі