пʼятниця, 15 січня 2021 10:30

Стильна кухня в хрущовці: показали ідеї перетворення кімнати
12

Дизайн кухні в хрущовці: особливості інтер’єру
Фото: remontbp.com
Дизайн кухні в хрущовці: особливості інтер’єру
Дизайн кухні в хрущовці: особливості інтер’єру
Дизайн кухні в хрущовці: особливості інтер’єру
Дизайн кухні в хрущовці: особливості інтер’єру

Навіть квартира-хрущовка може виглядати стильно та затишно. Для цього власникам таких малих площ варто подумати, як організувати простір функціонально. Використовуйте сучасні рішення, відмовтеся від занадто яскравих відтінків.

Пастельна колірна гамма допоможе візуально зробити кухню просторішою. Але від білого кольору краще відмовитися. Незважаючи на те, що він світлий і виглядає елегантно, в процесі експлуатації він непрактичний. Краще використовувати його точково, для стін, столу або декору. Альтернативою може бути бежевий або молочний тон.

Найоптимальнішим рішенням буде мінімалізм та скандинавський стиль. Вони відрізняється спокійною кольоровою гамою і не великою кількістю декору. Класичний стиль користується особливою популярністю, проте він не завжди добре виглядає в хрущовці. Якщо вам до душі саме таке рішення, то краще вибирати світлу гаму відтінків, а для гарнітура використовувати тільки світле натуральне дерево. Але відмовтеся від ліпнини та об'ємних прикрас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали колір вітальні, яка підходить для будь-якого дому

Важливу роль відіграє якість матеріалів, які використовуються для кухонних меблів. Найбільш довговічним і зносостійким буде дерев'яний гарнітур. Він виглядає особливо благородноо. Але при цьому вартість однозначно буде високою. Серед бюджетних рішень варто відзначити МДФ або ДСП. Додати невеликій кухні легкості можна за допомогою скла на фасадах верхніх відділень.

Щоб зробити невелике приміщення візуально трохи більш просторим, рекомендуємо підібрати легкі, напівпрозорі фіранки. Завдяки цьому на кухню проникатиме сонячне світло.

Альтернативним рішенням можуть бути жалюзі або рулонні штори. На відміну від попереднього варіанту, їх можна підняти або опустити при бажанні. Тим самим, вийде регулювати кількість сонячного світла в приміщенні. Ну і, звичайно ж, такі конструкції не обтяжують простір.

Квартира-студія вирізняється відсутністю стін та жорстких перегородок між кухнею. Часто це бюджетні варіанти житла, тому дуже популярні. Але люди не знають їх облаштувати, щоб там було зручно жити.

Для початку потрібно вирішити, що саме необхідно: розділити одну кімнату на декілька зон та окреслити їх межі.

Зараз ви читаєте новину «Стильна кухня в хрущовці: показали ідеї перетворення кімнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі