субота, 19 вересня 2020 02:28

Персиковий шик: як стильно обставити вітальню
15

Вітальня в персиковому кольорі: наймодніші інтер'єри
Фото: remontbp.com
Вітальня в персиковому кольорі: наймодніші інтер'єри
Вітальня в персиковому кольорі: наймодніші інтер'єри
Вітальня в персиковому кольорі: наймодніші інтер'єри
Вітальня в персиковому кольорі: наймодніші інтер'єри

Вітальня у персиковому кольорі створює теплу атмосферу затишку та відпочинку. Відтінок добре працює як в елегантному інтер'єрі, так і в менш формальній, повсякденному, де підкреслюється комфорт.

Цей соковитий колір принесе нотки затишку і свіжості в вашу вітальню. У кімнаті буде завжди приємно перебувати, а завдяки м'якості колір ніколи не набридне.

Його часто порівнюють з абрикосовим або лососевим. Це відтінок рожевого або темно-рожевого, який тонко переходить в оранжевий. Може бути злегка розмитим, побілені або інтенсивним, соковитим. Це хороший вибір, перш за все, для елегантних будинків і квартир, які орієнтовані на класичні рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикраса кімнати: як гармонійно підібрати великі рослини

Як буде виглядати персиковий, залежить в першу чергу від його насиченості і від кольору, з яким ви його поєднуєте. Гарною ідеєю буде комбінувати його з білим, щоб трохи пом'якшити композицію. Одна персикова стіна, а інша, пофарбована в білий колір, - це відмінне рішення.

Сірий з персиковим виглядає дуже елегантно. Для оригінального ефекту зафарбуйте світло-сірим не стіни, а стелю.

Холодний колір м'ятно-зеленого підкреслить теплі тони персика.

У цій фото-галереї є кілька підказок для людей, які шукають теплі пастельні фарби.

Без міжкімнатних дверей кімната виглядає незатишною. Зазвичай, їх роблять непомітними, підбираючи під колір стін, меблів або підлоги. Але їх можна зробити цікавими та яскравими. Тоді цей елемент стане справжнім акцентом інтер'єру та запам'ятається усім гостям.

Вирізнити двері можна нестандартною формою, наприклад заокругленою. Або кольором - жовтий колір ідеально розбавить білий інтер'єр.

Зараз ви читаєте новину «Персиковий шик: як стильно обставити вітальню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі