середа, 30 червня 2021 12:20

Обрали ідеальну постіль для порятунку від спеки
8

У спеку треба спати на шовку
У спеку треба спати на шовку
У спеку треба спати на шовку
У спеку треба спати на шовку
У спеку треба спати на шовку

У спеку треба стелити шовкову постіль. Вона ковзка, але прохолодна. Мінусом є можливість утворення затяжок та відчувається будь-яка шорсткість на шкірі. Практичніше взяти з льону через масажний ефект.

Про це розповів Gazeta.ua Ярослав Дечанський, експерт із нанесення малюнку на текстиль столичної фабрики.

"Найпопулярнішими є набори з бязі, бамбуку та сатину. Вони приємні у користуванні і не вимагають особливого догляду. У них нитки переплетені хрестоподібно. Натуральні матеріали служать роками, але коштують вдвічі дорожчі за синтетику. Недоліком є тверда текстура до прання", - пояснив фахівець.

Затребувані спальні набори:

1. Зараз тренд на екологічність, тому затребувана постіль з бамбукового волокна. Його головною відмінністю від інших тканин є антибактеріальні властивості. А ще бамбук м'який та екологічний, за що його купують для дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний Інь-Ян: дизайнери показали вражаючий інтер'єр квартири

2. Сатинова постільна білизна охолоджує, як шовкова, але доглядати за нею легше. Завдяки щільному скручування нитки, тканина має глянцеву поверхню. Це елітне полотно з особливим способом плетіння пряжі. У ній поєднані тонкі та дуже закручені нитки, з яких виходить гладка тканина.

3. Універсальним вибором є бавовняна постільна білизна через м'якість на дотик та добре пропускання повітря. Вона не "парить" і не викликає подразнень, що особливо важливо для чутливої шкіри. Швидко висихає після прання. Якщо добре струсити та рівно розвісити - не потрібно прасувати.

Спальня стане місце черпання сил, якщо її правильно обставити. Найголовніші аксесуари, на які слід звернути особливу увагу - штори та ліжко. Звичайний і нехитрий дизайн, якщо там вони виконані з одного матеріалу. Така спальня виглядає дуже красиво. Найчастіше подібний дизайн використовується в номерах знаменитих готелів.

Зараз ви читаєте новину «Обрали ідеальну постіль для порятунку від спеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі