неділя, 02 травня 2021 02:25

Оазис для життя: вілла вражає розмахом
13

Фото: archdaily.com

Мальовнича вілла у Коста-Ріці вражає легкістю та практичністю. Вона з одного юоку оточена джунглями, а з іншого - океаном, поєднуючись із природою. Обидва варіанти вражають краєвидом.

Затишку та спокою додає внутрішній дворик з басейном та пальмами. Картину доповнює великий стіл для гостей. Не менш вражаюче це місце виглядає ввечері. Вогні додають романтичної атмосфери.

Відпочивати в такому місці це задоволення, а жити постійно - рай чи оазис.

Дизайн розробили такий, щоб кімнати плавно переходили одна в одну. Там багато скляних поверхонь, щоб всередину потрапляло якомога більше світла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хитрі способи зонування простору: підказки дизайнери

Розширені лінії даху продумані для захисту від дощі та вітрів. тонких колон підтримує площини даху таким чином, як вони здаються плаваючими.

Наявність водозбору дощової води, вироблення енергії та розумний дизайн, робить житло енергоефективним.

В Індії архітектори закінчили будинок з внутрішнім двориком. Господарі назвали це місце серцем дому. Для одних він стає розслаблюючим простором, а для інших - ігровим майданчиком. При вході до нього є доріжка з фонтанами та простора веранда.

Це дозволяє надходити достатньо світла та вентиляції в будинок протягом дня.

Зараз ви читаєте новину «Оазис для життя: вілла вражає розмахом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі