середа, 10 квітня 2019 13:11

На будинок Бреда Пітта й Дженніфер Еністон поставили захмарну ціну
11

Нині маєток коштує 56 мільйонів доларів.
Фото: mansionglobal.com
Нині маєток коштує 56 мільйонів доларів.
Нині маєток коштує 56 мільйонів доларів.
Нині маєток коштує 56 мільйонів доларів.
Нині маєток коштує 56 мільйонів доларів.

На американському ринку нерухомості з'явився маєток, що свого часу належав Бреду Пітту й Дженніфер Еністон. Продати його агентство планує за $56 млн.

Знаходиться маєток у Беверлі-Гіллз на приватній ділянці, яка охоплює 1,2 акра землі. Площа житлового простору цієї нерухомості становить 1115 квадратних метрів. Там є 4 спальні, стільки ж ванних, вітальня, лаундж-кімната з барною стійкою й каміном, столова на 20 осіб, кухня, тренажерний зал і домашній кінотеатр. У внутрішньому дворі облаштований розкішний басейн, затишна лаундж-зона, величезний тенісний корт й окремий гостьовий лофт. Пише видання Mansion Global.

Збудували маєток у 1930-х роках. Спроектував його голлівудський архітектор Волліс Неф — автор найвизначніших особняків Золотої епохи Голлівуду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка культового серіалу продає розкішний маєток із затишним внутрішнім двориком

Екс-подружжя Пітт та Еністон придбали цю нерухомість під час перебування в шлюбі. Віддали за неї $13,5 млн. За період свого володіння маєтком провели в ньому масштабну реконструкцію, яка затяглася на 3 роки. Зокрема, зробили в кухні мармурову підлогу з підігрівом, добудували домашній кінозал, вистелили підлогу в кімнаті з баром дерев'яним покриттям, привезеним зі старовинного французького палацу. Після розлучення пара спільну власність продала американському бізнесмену Джонатану Бруксу. Він теж зробив свій внесок у оновлення маєтку: збудував на прилеглій території тенісний корт з павільйоном й гостьовий лофт.

Відомий комедійний актор зробив вражаючу знижку на розкішний особняк загальною площею більше 1000 квадратних метрів. 2 роки тому придбати нерухомість можна було за $38,5 млн. Нині значно дешевше.

Зараз ви читаєте новину «На будинок Бреда Пітта й Дженніфер Еністон поставили захмарну ціну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі