понеділок, 06 квітня 2020 09:35

Модні тенденції 2020 року: назвали, що зменшує простір кімнати
10

Фото: noviydom.com.ua

Щороку змінюються тенденції в інтер'єрі. Це стосується також і вибору штор. Цього року варто вибирати яскраві кольори, особливо в зелених та синіх тонах. Ефектно виглядають штори з глянцевим блиском у поєднанні з нейтральним фоном інтер'єру.

Світлі тони додають світло і розширюють приміщення. Якраз це й потрібно вікнам з північного боку. Темні відтінки "поглинають" простір.

Про це розповідає Аліса Коцюбняк, столичний дизайнер.

"Ламбрекени вже не в моді. Їх замінив "простий" крій. Він виглядає вишукано. Модні тенденції штор сезону 2020 року в трьох словах - елегантність, розкіш і оригінальність", - розповідає дизайнер.

Горизонтальна смужка на тканині "розширює" кімнату, а вертикальна – "піднімає" низькі стелі. Ці правила треба застосовувати окремо для кожної кімнати.

Дизайнерські поради з вибору штор по кімнатах:

1. Вітальня

Доречні 3D штори - новинка, яка вражає незвичайністю. Популярні на них зображення фруктів, квітів, тварин і міст. Вони виглядають, як живі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали ідеї модного оформлення вікон вітальні

2. Спальня

Актуальні важкі штори на кілька тонів темніше тюлі. Таке поєднання створює приємну напівтемряву для відпочинку. Добре гратися х пастельними тонами, що сприяють здоровому сну.

3. Кухня

Тут штори мають легко відпиралися. Вони часто брудняться від вологості, жирних бризків та перепадів температур. Практичним вирішенням є римські штори які захищають від сонця і не займають кухонний простір. Для їх чистки, достатньо протерти вологою ганчіркою.

Торшери підсилюють або псують інтер'єр. Їх ставлять не тільки для практичного використання - читання. А й гармонійно заповнюють порожні кути.

З моменту їх появи у Франції, торшери вважають атрибутом багатіїв. Зараз їх ціна не відлякує звичайних людей, але треба їх правильно вибрати

Це підлогові світильники для м'якого розсіювання світла, які кріпляться на підставці.

Зараз ви читаєте новину «Модні тенденції 2020 року: назвали, що зменшує простір кімнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі