четвер, 21 березня 2024 20:16

Як розписати стіни власноруч: стильні рішення дизайнерів
10

Художній розпис стін: як створити своїми руками
Фото: hochu
Художній розпис стін: як створити своїми руками
Художній розпис стін: як створити своїми руками
Художній розпис стін: як створити своїми руками
Художній розпис стін: як створити своїми руками

Зробити інтер'єр ексклюзивним своїми руками - просто, якщо це стосується розпису стін.

Дизайнери переконані, що власноруч намалювати листя або квіти може навіть той, хто не має художніх здібностей, пише hochu.

Не обов'язково мати художню освіту чи талант у малюванні, аби розписати стіну листям чи квітами. Головне - мати шаблон, фарби та не боятися творити. Зобразити листя на стіні не важко. Оберіть зручну для вас форму листя, зробіть декілька шаблонів та перенесіть їх на стіну.

Розмальовувати ще легше: одну сторону листка обведіть темним зеленим, з іншої сторони - найсвітлішим відтінком цього кольору. Акуратно з'єднайте кольори, витягнувши їх градієнтом. Коли висохне, додайте прожилки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно організувати освітлення у квартирі?

Теж саме стосується і малюнку квітів. Змішуйте кольори, додавайте контрастні мазки, і квітка вийде, неначе жива. Якщо боїтеся, що зіпсуєте, - зробіть ніжні, нюдові, напівпрозорі квіти із чітким чорним контуром.

Можна зробити контуром і весь малюнок, - без кольору. Він буде виглядати стильно і доречно до будь-яких гардин і килима, адже не матиме додаткових відтінків.

Цвіль у будинку може зіпсувати не лише настрій і затишок, а й здоров'я. Позбутися її непросто. Це може затягнутися на кілька тижнів.

На початку кожного дня варто відчиняти вікна спальні принаймні на 10-15 хв.

Зараз ви читаєте новину «Як розписати стіни власноруч: стильні рішення дизайнерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі