субота, 02 березня 2024 23:11

Як миттєво розгладити штори без праски - перевірений лайфхак

Як миттєво розгладити штори без праски - перевірений лайфхак

Великі штори прикрашають помешкання й створюють затишок, якщо вони гарно випрані й висять на вікнах ідеально гладким полотном.

Але випрасувати їх дуже важко. Втім, є перевірений лайфхак, що допоможе зробити, аби на шторах не було жодної складки, пише Gazeta.ua.

Виявляється, щоб позбутися найдрібніших складок на випраних шторах, праска й відпарювачі навіть не потрібні. Знадобляться речі, які є майже в кожного в оселі. Це - розпилювач, що використовується для обприскування квітів, вода і будь-який кондиціонер для прання білизни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як прати в'язаний светр, щоб він не розтягнувся - корисні поради

У розпилювач налийте води й додайте половину мірного стаканчика кондиціонера для білизни. Закрутіть кришку і гарненько збовтайте рідину.

Перед тим, як обприскати штори, висушіть їх і повішайте на карнизи. Рідину потрібно рівномірно розподілити по тканині за допомогою обприскувача. Тоді штори почнуть миттєво розгладжуватися.

Цей метод хороший ще й тим, що після розпилення рідини на тканину вся кімната наповниться приємним ароматом чистоти, який буде зберігатися тривалий час.

Багато хто вже звик до такого винаходу цивілізації, як пральна машинка. З її допомогою можна випрати будь-які забруднення, не витрачаючи на це час і сили. Однак навіть за наявності подібної техніки можна зіткнутися із ситуацією, коли краще вдатися до ручного прання або інших хитрощів. Все це потрібно, щоб уберегти одяг і машинку. Після такого прання одяг може стати непридатним для використання, а техніку потрібно буде ремонтувати.

Gazeta.ua розповість, як зрозуміти, чи можна прати річ у машинці, і які предмети в жодному разі не можна туди класти.

Зараз ви читаєте новину «Як миттєво розгладити штори без праски - перевірений лайфхак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі