четвер, 04 жовтня 2018 23:28

Два рівні: показали, як кардинально збільшити простір
12

Фото: edinstvennaya.ua

Другий рівень кімнати не тільки економить місце, а й прикрашає простір. Таке вирішення є досить креативним і допоможе вирішити виникаючі проблеми з плануванням. Так у кімнаті буде більше світла та місця для облаштування зручного житла.

Традиція створювати антресолі прийшла з Америки, з часів масового поселення творчої богеми в заводських і фабричних приміщеннях. У той час проблема особистого простору вирішувалася за допомогою перегородок і антресолей - додаткових поверхів, що складаються з підлоги, балюстради та опор.

У цій добірці можна знайти надихаючі ідеї для власної переробки.

Спальне місце під стелею - ефективне використання простору. Головне - не забувати про близьке розміщення стелі, щоб не вдаритися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представили елегантні спальні нейтральних кольорів

А ось в просторому приміщенні квартири або приватного будинку можна організувати не просто однорядний другий ярус, а виконати кутову або навіть П-подібну компоновку функціональних зон на верхньому рівні. Там можна облаштувати вітальню, бібліотеки або ігрову зони.

Антресоль на верхньому ярусі роблять з дерева, металу або спеціального скла.

Найдоречнішими для дитячої є пастельні й нейтральні кольори. Ідеально підійде бежевий, білий, пудровий. Для стін доречним буде як однотонне покриття, так і з візерунками. Приміром, із квітковим принтом.

Обов'язково в дитячій має бути дзеркало, невеликий стілець і письмовий стіл, низькі полиці, ігрові килимки. Іграшки слід підбирати такі, щоб одразу захоплювали увагу малечі й розвивали уяву. Ліжко для маленьких дітей варто облаштувати на рівні підлоги, аби була можливість без допомоги на нього залазити. Це дозволить виховати в дитині самостійність.

Зараз ви читаєте новину «Два рівні: показали, як кардинально збільшити простір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі