вівторок, 12 січня 2021 20:31

Дизайнерські меблі своїми руками: як зробити стильні столики
15

Кавовий столик своїми руками: варіанти використання непотребу
Фото: zelenasadyba.com.ua
Кавовий столик своїми руками: варіанти використання непотребу
Кавовий столик своїми руками: варіанти використання непотребу
Кавовий столик своїми руками: варіанти використання непотребу
Кавовий столик своїми руками: варіанти використання непотребу

Стильні меблі перетворюють будь-який інтер'єр. Навіть невелика деталь дозволить оновити дизайн, внести нові фарби. Кавовий столик стане вишуканим доповненням простору в будь-якому стилі. На ньому можна покласти усі необхідні речі, які мають бути під рукою.

Його можна зробити своїми руками. При цьому він не буде виглядати дешевим.

Найбільш затребуваним матеріалом при виготовленні кавових столиків є натуральне дерево. Багато моделей мають дерев'яні деталі, а стільниця може бути виготовлена ​​зі скла, каменю або пластмаси. Для цього можна використати все, що залишилося непотрібним. Частину дверей чи шматок колоди товстого дерева. Можна залишити у натуральному виді або ж пофарбувати чи покрити лаком.Такий варіант добре поєднується в ансамблі з покриттям підлоги у вигляді ламінату або паркету.

Зараз популярний предмет, який часто використовують в інтер'єрі, — палети або піддони. Їх можна використати і для створення кавового столика. Палету треба відшліфувати, пофарбувати та за бажання прикрутити коліщатка, щоб столик можна було переміщувати.

Цікавим варіантом є скріплені разом 4 шухлядки. Так вийде стильний кавовий столик. У шухлядках залишиться простір, в якому можна розмістити якісь предмети.

Вінтажний чемодан легко перетворити у кавовий столик. Його можна зробити із ніжками потрібної висоти або коліщатками. За бажання простір у чемодані також можна використовувати для зберігання речей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як гармонійно вписати незвичайне дзеркало в інтер'єр

В'язаний пуф можна перетворити у стіл. Якщо у вас є старий столик, який ви бажаєте відреставрувати, то гарною ідеєю оновлення стільниці буде оформити її за допомогою кахелю. Така стільниця дуже практична, адже не вбирає бруд, як дерево або тканина.

Декоративне оздоблення і текстиль доповнюють загальну картину інтер'єру. Тюль захищає приміщення від прямих сонячних променів, а також наповнює кімнату теплом. Як правильно визначитися з вибором новинок 2021 року для створення комфортної атмосфери йдеться далі.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнерські меблі своїми руками: як зробити стильні столики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі