вівторок, 12 січня 2021 14:26

Стиль без помпезності: показали модні види тюлів
17

Тюль 2021: модні тенденції нового року
Фото: remontbp.com
Тюль 2021: модні тенденції нового року
Тюль 2021: модні тенденції нового року
Тюль 2021: модні тенденції нового року
Тюль 2021: модні тенденції нового року

Декоративне оздоблення і текстиль доповнюють загальну картину інтер'єру. Тюль захищає приміщення від прямих сонячних променів, а також наповнює кімнату теплом. Як правильно визначитися з вибором новинок 2021 року для створення комфортної атмосфери йдеться далі.

Найпоширеніша довжина тюлю - рівно до рівня підлогового покриття. При цьому кілька сантиметрів вище, як би особливо не псують картину, але в цілому створюють зовсім інший ефект. А ось невеликий надлишок полотна, що лежить на підлозі, навпаки виглядає романтично. Тому при виборі ідеальної довжини тюлю варто дотримуватися думки "краще більше, ніж менше".

Найбільш актуальними трендами, що стосуються теми тюлевих фіранок, можна назвати оригінальний авангард та класику. Вони мають бути білосніжними або відтінку шампань. При цьому фіранку прийнято збирати в складочки, щоб поверхня тюлю виглядала цікавіше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали модні кольори в дизайні спальні у 2021 році

Фіранки на вікнах можуть бути прозорими і напівпрозорими, шовковими, бавовняними, синтетичними або зі змішаних тканин.

Найбільш популярним "нарядом" для вікон вважається матеріал з простою назвою "сітка", яка може мати різний розмір осередків, бути абсолютно гладкою або доповнюватися легким рельєфом. Подібні вироби не потребують прасування і легко вписуються в будь-які стильові оформлення інтер'єру.

Матеріал з незвичайною структурою "жаккард" відрізняється міцністю, виготовляється як в матовому, так і в глянсовому варіанті, може бути однотонним або з малюнком.

Для органзи характерна наявність глянсове напилення. Такі фіранки вільно пропускають сонячне світло і відрізняються легкістю.

Ніжна, як правило, з бавовни, матова "вуаль" прекрасно підходить для драпірування. Володіє прекрасним анти статистичними властивостями і вважається екологічно чистим матеріалом.

Відмінним способом оригінального оформлення стін стануть різні комбінації з шпалер. Класичне рішення, коли верхня і нижня частини стіни відрізняються за кольором, а між ними – бордюр.

Горизонтальне комбінування викликає мимовільні асоціації з казенними установами. Цей метод не дуже підходить для квартир з невисокими стелями. Такий поділ візуально кілька опускає лінію стелі.

Зараз ви читаєте новину «Стиль без помпезності: показали модні види тюлів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі