четвер, 28 грудня 2023 14:37

Чому не можна обідній стіл витирати паперовою серветкою. Просте пояснення

Чому не можна обідній стіл витирати паперовою серветкою. Просте пояснення
Не робіть цього більше: є просте пояснення, чому не можна витирати крихти з обіднього столу паперовою серветкою Фото: pinterest

Господині часто витирають обідній стіл паперовою серветкою. Вона зручна для, коли треба позбавити поверхню плям і залишків їжі.

На відміну від тканини, папір не потрібно змочувати, очищати і сушити: досить просто викинути матеріал, який був використаний під час прибирання, пише pixelinform.

Однак народні прикмети все ж таки не радять застосовувати паперові серветки для повернення чистоти обідньому столу.

Які можуть бути наслідки

Вважається, що господиня, яка протерла вищезгаданий предмет меблів паперовою серветкою, може мати справу з серйозними проблемами.

Згідно з прикметами, наслідком може бути сварка з чоловіком, дітьми чи батьками. Не виключено, що конфлікт буде настільки серйозним, що помиритись буде непросто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три речі, які треба тримати у таємниці: не розповідайте це нікому

Щоб уникнути такого варіанта розвитку подій, обідній стіл не варто витирати паперовою серветкою. Краще використовувати ганчірочку або інший альтернативний матеріал.

Усі закохані пари сваряться. Як часто вони це роблять показало нове дослідження.

В середньому партнери сваряться 312 разів на рік. Тобто майже щодня. Найпопулярніший час для суперечок — з 18:00 до 20:00 у четвер. Зароджується ж конфлікт найчастіше у ванній кімнаті або на кухні.

Зараз ви читаєте новину «Чому не можна обідній стіл витирати паперовою серветкою. Просте пояснення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі