понеділок, 30 жовтня 2023 17:42

Цей запах віджене мишей якнайдалі від вашого будинку: надійний спосіб позбутися гризунів

Цей запах віджене мишей якнайдалі від вашого будинку: надійний спосіб позбутися гризунів
Назвали дієвий спосіб, як вигнати мишей з будинку Фото: pinterest

Для того щоб вигнати мишей з будинку, можна скористатися різноманітними отрутами. Але такий метод може бути небезпечним, якщо у вас є домашні тварини або діти.

Спосіб, який допоможе швидко позбутися від гризунів включає в себе звичайну кухонну сіль, концентрований настій перцевої м'яти і березовий дьоготь, які можна купити в аптеках, пише glavred.

Як позбутися мишей за допомогою солі

Для створення ефективного засобу проти гризунів, з'єднайте 1 чайну ложку солі, 1 чайну ложку концентрованого настою перцевої м'яти й 1 чайну ложку березового дьогтю.

Ретельно перемішайте всі інгредієнти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хитрість з лимоном, яка здатна прибрати неприємний запах з кухні

Змочіть в отриманому розчині ватяні диски та розмістіть їх по периметру приміщення, в якому мешкають шкідники.

Запах цього засобу відлякає щурів і мишей, і вони будуть обходити ваш будинок стороною.

Щоб позбутися мишей у будинку чи квартирі, використовують мишоловки. Їх зазвичай ставлять з приманками – шматочками сиру або ковбаси. Пастки слід ставити біля плінтусів чи сміттєвого відра, але треба слідкувати, щоб туди не потрапили домашні улюбленці.

Миші також дуже не люблять запаху деяких рослин. Ними можна відлякувати гризунів. Це, зокрема, полин, м'ята, бузина, ромашка та кінза. Лякають мишей також аромати оцту, нашатирного спирту, коріандру та хлорки.

Зараз ви читаєте новину «Цей запах віджене мишей якнайдалі від вашого будинку: надійний спосіб позбутися гризунів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі