вівторок, 06 квітня 2021 17:48

Як швидко освіжити нудний інтер'єр кімнати
8

Нудний інтер’єр освіжають пастельні тони
Фото: archidea.com.ua
Нудний інтер’єр освіжають пастельні тони
Нудний інтер’єр освіжають пастельні тони
Нудний інтер’єр освіжають пастельні тони
Нудний інтер’єр освіжають пастельні тони

Навесні хочеться яскравих барв, а не нудного дизайну. Розбавити його можна аксесуари з квітковим декором, новим кольором стін.

Один з найпопулярніших способів додати будинку свіжий вигляд. Варто враховувати такі фактори, як розмір кімнати або її освітлення. Краще не піддавати на мивовільне бажання, а зважено підійти до вибору.

Навесні панує зелений колір, тому його не можна було не помітити в цьому списку. Колір надії, покликаний привнести в інтер'єр спокійну атмосферу. Дуже добре підходить для втомлених очей. У цьому сезоні переважають його пастельні відтінки, наприклад м'ята.

Класичний білий колір - такий варіант завжди в моді. Він підходить до будь-якого типу меблів, а завдяки правильним аксесуарам ми можемо створити вражаючий інтер'єр. Завдяки цьому кімната буде здаватися більше.

Пудровий підходить для романтичних і сучасних інтер'єрів. Ніжний колір перетворить чотири кути в затишну квартиру. Він відмінно поєднується з білими меблями і золотими аксесуарами в стилі гламур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 підказок, як зробити красиву акцентну стіну

Рослини в домі покращують настрій і очищають повітря. Монстера була одним з найпопулярніших рослин минулого весняно-літнього сезону для вітальні. Плющ звичайний відмінно виглядає на декоративній решітці чи на кухні.

Оздоблення в білій кімнаті однотонне і спокійне. Стіну фарбують або викладають світлою цеглою. Найчастіше це одна акцентна стіна біля ліжка. Такий варіант підійде для приміщень в стилі лофт. До таких стін підходить будь-яке підлогове покриття імітує дерево.

Щоб спальна не асоціювалася з лікарняним приміщенням, варто розбавити її декором. Це можуть бути як акцентні яскраві деталі.

Зараз ви читаєте новину «Як швидко освіжити нудний інтер'єр кімнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі